Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Es reprenen activitats de l’Agenda formativa de forma presencial

Farà gairebé un any es decretava l’estat d’alarma per la covid-19 i des de llavors, la societat en general ha hagut d’adaptar-se  mesures canviants i diverses, com ho han fet també les activitats formatives, de lleure i oci.

L’ajornament d’activitats i cursos i la transformació de formats presencials a online, han esdevingut fets molt habituals durant el darrer any. Amb el canvi en les mesures de restricció per frenar el contagi de la covid19, des de l’Ajuntament del municipi, s’han pogut programar i iniciar diferents activitats de forma presencial.

Dilluns passat iniciava un curs d’alfabetització que es duu a terme al Centre històric i a Empuriabrava, acollint un total de 19 alumnes dividits en grups.

L’endemà, el dimarts, va començar el curs de francès de nivell A2, que tindrà una durada de 45 hores dividida en classes de dues hores, dos cops a la setmana.

Un dels altres cursos que també s’han reprès amb molta energia és gimnàstica de manteniment, que es duu a terme a l’aire lliure diversos dies de la setmana.

Per últim, informar que s’ha iniciat de forma presencial un curs gratuït especialitzat en neteja en prevenció de la Covid-19 en càmpings a través de l’associació de càmpings a l’àrea de l’Alt Empordà.

Al llarg d’aquest mes de març, es podrà participar també a les xerrades impulsades des de la Borsa de Treball. “7 coses que has de saber abans de signar un contracte” el proper dilluns 22 de març, de 9.30 a 11 h i, “Estratègies per l’estalvi energètic” el 15 de març al Centre Emprèn i el 18 de març al Centre Històric (amb localització pendent de concretar) de 9.30 a 11 h.