L’aposta d’aquest any de la nova Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries i Empuriabrava era renovar totalment la Fira de Nadal que s’organitzava al municipi juntament amb Promoció econòmica de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries i  ho han aconseguit.  

Durant dos dies, divendres i dissabte, les parades van obrir a la plaça Joan Alsina amb productes relacionats amb el Nadal amb l’objectiu de mostrar al públic com les botigues de proximitat també poden competir amb les grans superfícies. Amb una imatge molt acurada de les parades, acompanyades de la il·luminació nadalenca que també s’ha estrenat aquest cap de setmana, el visitant va omplir la zona de la plaça de la Basílica, especialment a les tardes. Les activitats paral·leles com concerts de rumba, gospel, cant coral, jazz, els balls de l’Esbart Dansaire, la zona de tallers, l’actuació dels gegants de Castelló o un espectacle infantil de titelles també van ajudar a portar molt ambient a la plaça. Un altre dels encerts va ser el de muntar un mini parc infantil davant de la Basílica on per 3 euros al dia la mainada podia pujar a totes les atraccions. El punt i final de la Fira el van posar la colla de diables els Senyors del Foc amb un espectacle que  tot i començar a les 18.30h va aconseguir omplir la plaça de públic.

La regidora de Promoció Econòmica,  Helena Solana,  es mostra molt satisfeta de l’èxit de la Fira de Nadal: “la fira ha comptat amb una molt bona participació de comerços, entitats del poble i visitants. S’ha cuidat molt la imatge, buscant la uniformitat de les parades i la venda de productes nadalencs, combinat amb un munt d’activitats per a tots els públics. Esperem que la bona acollida que ha tingut la Fira ens animi a treballar conjuntament amb l’Associació els propers anys”.