Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La bossa viatgera torna a anar i venir de la Biblioteca a la Llar d’Infants

La Llar d’Infants torna a engegar l’activitat “La bossa viatgera”. Es tracta d’un projecte de col·laboració entre la Biblioteca Ramon Bordas i Estragués i la Llar d’Infants Passeig de les Oques, que té com a finalitat apropar als més menuts i a les seves famílies a la Biblioteca i explicar el valor dels contes com a eina de comunicació i aprenentatges pels nens i nenes des de les primeres edats.


La proposta consisteix a fer que cada setmana una família s’ha d’apropar a la Biblioteca per tornar un conte i agafar-ne un de nou i després de llegir-lo en família, l’hauran de portar a la Llar d’Infants per tal que tota la classe en pugui gaudir. Tots els nens i nenes hi participen al llarg del curs.
Aquesta iniciativa va néixer l’any 2008, arran de la implantació a la Biblioteca de Castelló d’Empúries del projecte Nascuts per Llegir, un programa per promoure el gust per la lectura entre els infants de 0 a 3 anys, creant experiències vinculades al món del llibre.

Paral·lelament la biblioteca organitza periòdicament diverses activitats per a aquestes franges d’edat, com ara conta moixaines, taller de sons, etc.