Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Fira d’Agermanament amb Elna

El proper diumenge, 19 de novembre, la plaça Joan Alsina i la Llotja seran l’escenari de la Fira d’Agermanament amb Elna, una celebració cultural destinada a unir comunitats i fomentar l’intercanvi d’experiències.

L’horari de l’esdeveniment s’extendrà de les 10 del matí fins les 6 de la tarda, oferint una jornada plena d’activitats diverses per a tots els assistents. La jornada s’iniciarà a les 10.30 hores amb una xaranga musical protagonitzada per OS NENOS, seguida d’una presentació literària a les 11.30 hores amb l’autora Hélène Legrais, qui presentarà el seu llibre “Els fills de l’Elizabeth”. Els aficionats al vi tindran l’oportunitat de fer un petit tast de vins de l’Empordà entre les 11.30 i les 13 hores, oferint una experiència enològica per conèixer la riquesa vinícola de la nostra regió.

La jornada continuarà amb una actuació de la Cobla els Rossinyolets a les 16.30 hores, interpretant música tradicional catalana, seguida a les 17 hores amb la participació especial dels Gegants de Castelló d’Empúries.

Es convida a tothom a participar en aquesta celebració de la diversitat cultural i l’agermanament, prometent un dia de ritme, alegria i enriquiment cultural per a tota la comunitat.