Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Inauguració de l’exposició a la façana: “Ocells de l’Empordà. Dibuixats pels alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava”

Des de l’any 2020, la façana de la biblioteca s’ha convertit en una sala d’exposicions. Aquesta és la quarta exposició que és dur a terme a l’exterior de la Biblioteca.

I en aquesta ocasió tenim uns artistes de primer ordre:  en total hi han participat 19 alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Escola El Bruel Empuriabrava.

El projecte ha comptat també amb el suport dels professors d’Educació Visual i Plàstica de l’Institut i d’en Manel Puig i en Gerard Blanché pel disseny i el muntatge.

Com l’any passat, la festa de la Candelera ha servit perquè alumnes dels centres escolars del nostre municipi, facin una proposta artística. En aquest cas la Biblioteca Ramon Bordes i Estragués acull un projecte jove i engrescador, que aplega dibuixos de diferents aus de l’Empordà, com ara   la cigonya,  el rossinyol, etc. Alguns amb un toc molt original com la garsa que porta barretina.

Tothom que s’apropi a la Biblioteca en podrà gaudir fins al 31 de març!!!