Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Setmana del Turisme Industrial ja és aquí!

La cinquena edició de la Setmana del Turisme Industrial que organitza la XATIC tindrà lloc del 31 d’octubre al 8 de novembre i et permetrà descobrir com es fan les coses, a mirar el teu voltant més proper d’una manera totalment diferent, juntament amb qui més estimes.

No et perdis les activitats, tant presencials com virtuals, que estan organitzant els diferents espais i equipaments adherits a la XATIC. Visites guiades, portes obertes, rutes en autobús, tallers i activitats ben variades t’estan esperant per a descobrir “Com es fan les coses”. Aquestes activitats són consultables a: https://www.xatic.cat/ca/activitats/setmana-del-turisme-industrial—com-es-fan-les-coses/103

L’Ecomuseu Farinera participa en aquesta Setmana oferint dues visites guiades amb tast de cervesa i bastonets de pa:”Enfarina’t” pels propers diumenges 1 i 8 de novembre a les 12h. Cal reserva prèvia al tel. 972 25 05 12 o  688 33 10 94. Recordeu el preu de l’activitat és 5€ pels adults,  2,5€ pels nens i gratuït fins a 3 anys. L’activitat es realitzarà si hi ha un mínim de 6 persones inscrites.

I finalment, amb l’exposició temporal: El farcell de la Postguerra. Quan la gana aguditza l’enginy. Una mostra comissariada per Sergi Freixes i que ha organizat Fundació Caixa de Sabadell. L’exposició ens ensenya com es va alimentar la població des de la fi de la Guerra Civil fins a la fi de l’autarquia, l’any 1951. La mostra és també un homenatge a totes aquelles famílies que van viure una de les etapes més dures i llargues del nostre país. L’entrada és gratuïta i es podrà visitar fins el 10 de gener de 2021.