Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries programa quatre trobades esportives locals per fomentar l’esport fora de l’horari lectiu

Aquestes trobades d’iniciació esportiva interescolars es desenvoluparan amb la col·laboració de les entitats esportives locals

Castelló d’Empúries compta amb una gran oferta d’activitats esportives per als més joves; per un costat l’extraescolar municipal d’iniciació esportiva i per l’altra l’oferta esportiva de les entitats esportives del poble.

En aquesta línia i amb la idea d’apropar als alumnes de primària alguns dels esports que es realitzen al municipi, el departament d’esports proposa una sèrie d’actuacions aquest final de curs; la primera la programació de quatre trobades esportives durant el mes de maig i juny que compten amb el suport i impuls dels mestres d’educació física del Joana d’Empúries, Bruel i Ruiz Amado.

Concretament les quatre jornades proposades en horari de 10 h a 12 h són:

  • Bàsquet, el diumenge 12 de maig al pavelló municipal d’esports
  • Rugbi, el diumenge 19 de maig al camp de futbol Iñaki Fernández
  • Handbol, el dissabte 1 de juny al pavelló municipal d’esports
  • Vela, kayak, paddle surf i rem el dissabte 15 de juny a la desembocadura de la Muga

Per participar d’aquestes trobades, caldrà fer inscripció prèvia a la teva escola abans de cada dimecres de la mateixa setmana de l’activitat. La inscripció per aquest any 2019 serà gratuïta.

Aquestes jornades estan adreçades a alumnes de P5 a 6è de primària, i les activitats que es proposaran adaptades a les diferents edats.

Des del departament d’esports, i les entitats col·laboradores (Club Bàsquet Castelló, Club Handbol Empordà, Club Rugbi Empuriabrava, Club Rem Empuriabrava i Escola Municipal de vela) esperem que amb aquestes jornades apleguin un bon nombre de participants amb la idea de que nens de les tres escoles del municipi es trobin i coneguin diferents esports.