Aquestes trobades d’iniciació esportiva interescolars es desenvoluparan amb la col·laboració de les entitats esportives locals

Castelló d’Empúries compta amb una gran oferta d’activitats esportives per als més joves; per un costat l’extraescolar municipal d’iniciació esportiva i per l’altra l’oferta esportiva de les entitats esportives del poble.

En aquesta línia i amb la idea d’apropar als alumnes de primària alguns dels esports que es realitzen al municipi, el departament d’esports proposa una sèrie d’actuacions aquest final de curs; la primera la programació de quatre trobades esportives durant el mes de maig i juny que compten amb el suport i impuls dels mestres d’educació física del Joana d’Empúries, Bruel i Ruiz Amado.

Concretament les quatre jornades proposades en horari de 10 h a 12 h són:

  • Bàsquet, el diumenge 12 de maig al pavelló municipal d’esports
  • Rugbi, el diumenge 19 de maig al camp de futbol Iñaki Fernández
  • Handbol, el dissabte 1 de juny al pavelló municipal d’esports
  • Vela, kayak, paddle surf i rem el dissabte 15 de juny a la desembocadura de la Muga

Per participar d’aquestes trobades, caldrà fer inscripció prèvia a la teva escola abans de cada dimecres de la mateixa setmana de l’activitat. La inscripció per aquest any 2019 serà gratuïta.

Aquestes jornades estan adreçades a alumnes de P5 a 6è de primària, i les activitats que es proposaran adaptades a les diferents edats.

Des del departament d’esports, i les entitats col·laboradores (Club Bàsquet Castelló, Club Handbol Empordà, Club Rugbi Empuriabrava, Club Rem Empuriabrava i Escola Municipal de vela) esperem que amb aquestes jornades apleguin un bon nombre de participants amb la idea de que nens de les tres escoles del municipi es trobin i coneguin diferents esports.