Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries recull informació sobre l’impacte socioeconòmic de la Covid-19 al sector comercial i empresarial del municipi

La col·laboració entre el sector públic i el sector privat  del municipi es va iniciar a partir de l’estat d’alarma amb la creació de les taules de treball.  En aquelles trobades es van posar en comú les problemàtiques dels diferents  sectors i en van sorgir una sèrie de mesures que l’Ajuntament va adoptar.

En aquests moments ens trobem a mig estiu i les empreses poden començar a fer un primer balanç de la temporada, és per això que s’ha cregut oportú demanar la participació als diferents sectors econòmics per conèixer la repercussió real de la crisi sobre els negocis.  Des del departament de Promoció Econòmica s’ha elaborat una enquesta amb  l’objectiu de conèixer quina és la situació de primera mà,  quines són les necessitats i preveure les mesures i accions necessàries per impulsar les polítiques que en un futur immediat puguin implementar-se per donar suport al teixit empresarial i comercial del municipi.

El formulari, dirigit a tots els sectors econòmics de Castelló i Empuriabrava: comerç, restauració, empreses i autònoms, es pot omplir a través d’aquest enllaç però també  es farà arribar per correu electrònic i a través de la newsletter que es publica i s’envia des del departament de Promoció Econòmica. Recordem que si tens una empresa o negoci i vols rebre informació d’interès referent a les mesures, ajuts i  terminis tant de l‘Ajuntament com d’altres administracions pots inscriure’t a la newsletter a través d’aquest enllaç .