Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions pel Bus a Cegues de la Setmana del Turisme Industrial!

L’activitat consisteix a fer un recorregut sorpresa amb activitats per diverses localitats i equipaments catalans associades a la xarxa.

Un any més, el Bus a Cegues torna a ser l’activitat més esperada de la Setmana del Turisme Industrial i, aquesta edició, arriba més carregat de sorpreses que mai. 

Aquest any, l’esdeveniment estrella de la STI disposarà de nou rutes diferents arreu de Catalunya el dia 2 de novembre! Les rutes partiran de diversos punts, i els participants no podran saber quin serà el recorregut: només coneixeran l’hora i el lloc d’arribada i el de sortida.

A què estàs esperant? Incriu-te ara fent clic aquí! https://www.xatic.cat/ca/activitats/setmana-del-turisme-industrial—com-es-fan-les-coses/les-rutes-del-bus-a-cegues-tornen-a-la-setmana-del-turisme-industrial/103/0/1975

Per a tots aquells que vulgueu, podeu compartir les vostres fotografies i experiències de la Setmana del Turisme Industrial utilitzant els següents hashtags: #BusACegues, #SetmanaTurismeIndustrial2019, #ComEsFanLesCoses i #ViuTurismeIndustrial, #STI19