Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

“Ve de gust” és un servei de menjar a domicili pensat per assegurar una dieta sana i equilibrada, principalment a persones grans, soles i que presenten problemes d’autonomia. La prova pilot d’aquesta iniciativa es va portar a terme  l’octubre de 2017 i en aquests moments ja compta amb 11 usuaris que de dilluns a divendres reben puntualment el dinar a casa.

El servei és una proposta conjunta entre el Departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Castelló, la Residència Toribi Duran i l’Associació El Tamariu.

A la cuina de la Residència Toribi Duran és on es dissenyen, s’elaboren i  es supervisen els menús. El transport i entrega l’efectua l’associació  El Tamariu i el subvenciona íntegrament l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.

El servei “Ve de gust” ha estat pensat per aportar múltiples beneficis des de diversos punts de vista: benestar personal, assistencial, salut, ocupacional i comunitari. Els usuaris del servei estan tots derivats des dels Serveis Socials del municipi on es valora la situació socioeconòmica de cada persona. “Ve de gust” té tres modalitats; l’usuari paga íntegrament els menús 5’50 €/menú, l’usuari és beneficiari d’un copagament i només ha de pagar parcialment el menú i, com a darrera opció, l’usuari té el menú subvencionat al 100%. Aquesta valoració sempre es farà des de Serveis Socials.

Tota persona que estigui interessada en el servei de menjar a domicili “Ve de gust” s’ha d’adreçar als serveis socials municipals i demanar hora a la seva treballadora social de referència. Podeu demanar cita trucant al 972 25 01 65 o al 972 45 66 11.