Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Segon dia d’acollida al nou professorat dels centres educatius del municipi

Aquest migdia s’ha fet la segona acollida als professors que aquest any entraran a formar part del professorat dels centres educatius del municipi. La setmana passada es va fer una primera trobada amb els docents de l’Institut-Escola El Bruel i avui han estat els de les Escoles Ruiz Amado, Joana d’Empúries i també  de l’Institut de Castelló d’Empúries els que hi han assistit .

Aquestes sessions d’acollida consisteixen en una visita guiada pel centre històric per tal de donar a conèixer l’entorn a aquests nous professors i també perquè es familiaritzin amb els recursos educatius que s’ofereixen des de l’Ajuntament. La trobada ha començat a la Basílica on s’ha fet una petita introducció. El recorregut ha continuat pel call jueu fent una parada a la Sinagoga del Puig Mercadal i ha acabat amb una visita a la presó.

Finament, l’alcalde ha rebut els professors a la sala gòtica per donar-los la benvinguda i per tal d’encoratjar-los en aquest nou curs.

En total hauran estat 50 els professors que han assistit en aquestes dues sessions d’acollida. És el segon any que es porta a terme aquest tipus de recepció i tant per la banda dels centres com per part de  l’Ajuntament es valora molt positivament.