Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’educació d’adults comprèn les activitats d’aprenentatge que, en el marc d’aprendre al llarg de tota la vida, permet que les persones adultes desenvolupin les capacitats, enriqueixin els coneixements i millorin les competències tècniques i professionals.

Això fa que hi participin persones amb objectius diferents, com poden ser obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els coneixements.

L’oferta educativa de formació d’adults té com a finalitat respondre a les necessitats i demandes formatives de l’entorn.

Totes les activitats, tallers i cursos s’organitzen des dels diferents departaments de l’Ajuntament implicats en la formació d’adults i es classifiquen en: formació bàsica, formació ocupacional, formació empresarial i comercial, salut i creixement personal i artesania. També inclou l’oferta de l’Escola Municipal de Música.

Veure agenda formativa  en aquest enllaç.

Inscripció aquí

 

Informació i orientació formativa

El servei d’informació i orientació formativa és un servei que ofereix informació, orientació i suport personalitzat per a millorar l’itinerari formatiu de les persones interessades, i facilitar així, la inserció laboral.

Per a més informació truca al Departament d’Ensenyament de Serveis a la Ciutadania al 972 25 01 65.