Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

> Pressupost participatiu

Introducció

L’Ajuntament de Castelló d’Empúries posa en marxa un Pressupost Participatiu amb el qual els ciutadans i ciutadanes podran proposar, debatre i decidir el destí de 150.000€ de la partida d’inversions del pressupost municipal per a l’any 2019. La partida d’inversions permet desenvolupar actuacions que poden incidir sobre l’espai públic, l’urbanisme, els equipaments, el medi ambient, l’habitatge, l’educació, la mobilitat, etc.

Vídeo Resum Pressupost Participatiu

FASES D’EXECUCIÓ DEL PROJECTE

Presentació: Definició del procés

Fase 1. Campanya informativa i presentació de propostes

Fase 2. Validació de les propostes (Comissió Tècnica)

Fase 3. Debat i priorització (Fòrum)

Fase 4. Votació de les propostes

Noticia: L’enllumenat del terraplè de Castelló a Empuriabrava i l’arranjament de l’Escola Ruiz Amado, propostes més votades del Pressupost Participatiu’19

Fase 5. Execució (actualitzat febrer 2021).

Durant el 2019 s’iniciaran les gestions corresponents per a l’execució de les 2 propostes més votades.

Enllumenat del terraplè (via verda) de Castelló a Empuriabrava. 140.000€S’està avaluant la implantació de balises que minimitzen la possible contaminació lumínica i una millor integració a l’entorn natural i es demanarà l’aprovació del Consorci Vies Verdes de Girona i l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA).
Millores diverses als patis interiors de l’Escola Ruiz Amado. 20.000 €S’han realitzat tres actuacions que han estat, el tancat per a les bicicletes valorat en uns 4.100€, la instal.lació de reg automàtic del parc Infantil en uns 600 € i la realització d’un hort aromàtic valorat en uns 1.500 €.
La resta d’actuacions es van definint amb la Comissió de Patis del Centre.

> Pressupost participatiu 20-21