Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Aquesta setmana se celebra  la Setmana Europea de l’Energia Sostenible amb l’objectiu de conscienciar la societat de la necessitat d’implementar el nou model energètic basat en eficiència energètica, producció d’energia d’origen renovable i el paper clau de la ciutadania i les comunitats en aquest nou model.

Des del Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, s’ha organitzat una xerrada informativa que porta per títol “Energies renovables i eficiència energètica”. L’acte tindrà lloc aquest divendres 30 de setembre a la capella del Convent de Santa Clara, a les 18 hores. Durant la sessió es parlarà dels habitatges eficients, l’autoconsum energètic o la mobilitat sostenible.

En un context actual, el consum, la producció i la gestió de l’energia han passat a ser temes clau no només per als països i els governs sinó també per a les empreses i les famílies. És més urgent i important que mai, poder tenir eines per a fer un canvi de relació amb l’energia, que ens permeti ser més sostenibles, més autosuficients i més inclusius i democràtics.