Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Els dies 3, 4 i 5 de setembre, primera edició del Torneig Nord de bàsquet a Castelló d’Empúries

Concretament el Club Bàsquet Adepaf Figueres, el Club Bàsquet Albera-Peralada i el Bàsquet Castelló organitzen  la primera edició del Torneig Nord, que portarà alguns dels millors clubs i equips de bàsquet formatiu nacional i europeu al nostre municipi.

Barça, Penya, Valencia Basket, GEiEG UniGirona, Baloncesto Fuenlabrada, UE Mataró,Femení Sant Adrià… són alguns dels participants en categoria infantil, masculí i femení.

El cartell promet i s’albira una competició d’alt nivell, en un torneig que neix amb la voluntat de consolidar-se i ser un referent en bàsquet formatiu, juntament amb el torneig mini, que es celebra la setmana següent i també forma part del Torneig Nord.

El Torneig Nord comptarà amb dues seus, Peralada i Castelló d’Empúries s’alternaran en l’organització de partits i activitats d’aquesta cita inèdita a la comarca.

Aquest torneig és un resultat més de la col.laboració, que ja des de fa anys el Club Bàsquet Adepaf Figueres, el Club Bàsquet Albera-Peralada i ja des de la temporada passada s’hi ha afegit el Bàsquet Castelló de treball conjunt entre els tres clubs per a fer accions i treballar plegats en benefici i promocionar el bàsquet a la nostra comarca.

El CB Adepaf-Grifeu en infantil masculí i l’UCAP (Unió de Clubs Adepaf Peralada) en femení, seran els nostres  locals que es veuran les cares amb aquests equips de gran nivell.

Peralada i Castelló d’Empúries, doncs, seran al llarg de dos caps de setmana consecutius un aparador de bàsquet de formació de primera categoria.