Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comença el termini de presentacions de sol·licituds per a l’ajut per a llibres de text i material escolar

Des del 2 de setembre i, fins a 22 d’octubre de 2021, les famílies del municipi, ja poden sol·licitar l’ajut per a llibres de text i material escolar

Aquest ajut, serà de 50€ per a les famílies de tots els alumnes empadronats al municipi i matriculats en els centres educatius de Castelló d’Empúries, des de 1r de primària fins 4t d’ESO (curs 2019-2020).

Aquesta iniciativa va ser impulsada per primera vegada farà tres anys des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, a través del Departament d’Ensenyament. Davant la bona rebuda que va tenir la proposta, l’Ajuntament ha decidit renovar aquesta subvenció un any més amb la voluntat de recolzar a les famílies del poble en l’escolarització dels seus fills i filles.

Enguany, s’amplia l’ajut per a material escolar a més dels llibres de text. Es podrà sol·licitar l’ajut per aquell material escolar que els centres educatius demanin a les famílies d’adquirir per l’alumnat.

Per demanar l’ajut, consulteu el procediment a seguir, en les bases específiques reguladores de la concessió d’ajuts i els annexes (on hi trobareu el model de sol·licitud i la fitxa del creditor). Ho trobareu en aquest enllaç.