Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Tornen els Clubs de Lectura a la Biblioteca!

Enguany hem iniciat el curs assistint a la trobada de clubs de lectura de les comarques gironines a Camprodon. Vam poder gaudir de la conversa d’en Joan-Lluís Lluís i la Irene Solà, parlant sobre dos dels seus  llibres, que van tenir un gran èxit: El dia de l’os d’en Joan-Lluís i Canto jo i la muntanya balla, de la Irene. Tot plegat amenitzat amb un dinar muntanyenc, rutes històriques i una xerrada sobre Ulisses, Ovidi i Junil a les terres de Camprodon, a càrrec de Joan-Lluís.

I continuem amb el Club de lectura Llegir el teatre. És el sisè any consecutiu que  realitzem aquest club de lectura dramàtica a Castelló d’Empúries, una proposta impulsada pel Teatre Nacional de Catalunya i el Servei de Biblioteques del Departament de Cultura de la Generalitat, i que compta també amb la col·laboració del grup de teatre Esplais i Tequatre. Enguany s’ha previst la lectura de 5 textos teatrals. La primera obra que comentarem, el dimecres 19 d’octubre,  és  Zona inundable de Marta Barceló. Acabarem la temporada, assistim a la “Trobada de Clubs de lectura de Llegir el Teatre” de tot Catalunya, que es fa en el Teatre Nacional i  podrem gaudir de la  funció  El Temps i els Conway, de J.B. Priestley, una de les obres que haurem llegit i comentat.

Cal esmentar que com a novetat, enguany també hem incorporat obres que és duran a escena al Teatre Jardí. Una d’aquestes obres és L’Oreneta de Guillem Clua. Els membres del nostre Club de lectura tindran descomptes per assistir a les funcions.

De totes les obres esmentades, trobareu llibres per a la lectura a la Biblioteca.