Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

A partir de demà s’obren les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals

Demà  dia 16 de setembre i fins al 25,  s’obren les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals. Des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries s’ha volgut reprendre les activitats d’iniciació esportiva per tal d’apropar els esports als més petits i ajudar a mantenir els hàbits saludables, com és la pràctica de l’activitat física diària.  Així doncs, des del mes d’octubre de 2020 fins al mes de maig de 2021 es desenvoluparan diverses disciplines esportives en les que poden participar infants  i joves de les escoles del municpi des de P4 fins a 2n d’Eso :

· Iniciació esportiva, dirigida a nens i nenes d’educació infantil ( P4 i P5).  Consisteix en Jocs preesportius a través dels quals es treballen les habilitats motrius bàsiques i específiques i els jocs cooperatius.   

· Multiesports, dirigida a nenes i nens d’educació primària (1r a 4t). Es practiquen diversos esports com bàsquet, futbol sala, hoquei i bàdminton,  entre d’altres.  

· Escalada, dirigida a nenes i nens de 1r d’educació primària fins a 2n ESO. Pràctica de l’escalada al rocòdrom de la sala Polivalent.

Pel que fa a les mesures de prevenció de contagi per covid-19, es seguirà la normativa d’ús de les instal·lacions on es porten a terme les diferents activitats com són el pavelló i la sala polivalent.

Les inscripcions es poden portar a terme de forma presencial a partir de demà dia 16 de setembre, a l’OMAC de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries amb cita prèvia o de forma telemàtica a través de www.castello.cat. Recordem que les places són limitades.