Terra de Trobadors, la gran festa medieval de Catalunya que té lloc a Castelló d’Empúries, celebra avui la seva darrera jornada amb prop d’un centenar d’activitats per a tots els públics. De la progrmació d’avui destaca el segon passi del Gran Torneig Medieval de Cavallers. Memorial Fernando Arnau i l’espectacle de cloenda ‘El botí de pau’, que posarà punt i final a la XXIX edició de l’esdeveniment. 

Els espectadors podran gaudir, entre altres, de teatre de carrer amb les companyies Carro de Somnis, Théatre Des 33, Fèlix Brunet o Traüt Espectacles; de dansa amb Cia. Un Sol Traç, La Cremallera o l’Esbart Dansaire de Castelló d’Empúries; o de música amb Les Monts Rieurs, Sübitus, L’Os Pedrer, Els Berros de la Cort o Acibreira. Bona part dels espectacles de carrer programats combinen més d’una disciplina artística i barregen música i dansa o teatre de carrer i circ.

Al llarg del dia també se celebrarà una trobada d’instagramers organitzada conjuntament per Descobreix Catalunya i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Més de cent instagramers de tot Catalunya participen en aquesta trobada que té per objectiu difondre l’esdeveniment a través d’aquesta xarxa.