Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Comencen les obres de construcció de voreres a la zona de l’Aeroclub-Biblos d’Empuriabrava

Aquesta setmana han començat els treballs de les obres per a la construcció de voreres a la zona de l’Aeroclub-Biblos, d’Empuriabrava. Actualment aquesta zona no disposa de voreres pavimentades. Aquest fet provoca que quan plou, aquesta zona quedi inundada i els accessos als diferents habitatges d’aquest sector es vegin molt perjudicats. És per aquest motiu que des del departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es creu necessària la construcció d’unes voreres noves que minimitzin aquest problema persistent.

A part de la pavimentació i construcció de les voreres, el projecte també inclou el soterrament de de la línia de telecomunicacions i l’execució dels embornals necessaris per al correcte drenatge de la zona. També inclou l’execució de nous paviments de formigó en els accessos dels tres carrers secundaris perpendiculars que donen accés al carrer posterior i en la franja entre la vorera i la pròpia calçada, pensada coma zona de pàrquing.

L’àrea total de la intervenció és de 1.688,22 m2 i tindrà un cost de 127.023, 73 € que es pagaran amb l’ajut de contribucions especials per part dels veïns.