Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Yanira Pallisera ens presenta el seu llibre

Yanira Pallisera ens presenta el seu llibreYanira Pallisera ens presenta el seu llibre

L’any 2008, conjuntament amb altres autors, pública l’article Regulació motivacional, satisfacció i rendiment acadèmic dels estudiants de psicologia a “REP:TE revista d’ensenyament de la Psicologia: Teoria i Experiència” que edita la Universitat de Girona.

39 consejos para superar una ruptura y no volver a caer en viejos patrones és el seu primer llibre, publicat per l’editorial Seleer. En aquesta obra l’autora exposa tot un seguit d’estratègies per a enfrontar-nos a una ruptura sentimental i superar de formar convenient aquesta situació emocional. Una guia de superació personal i d’autoconeixement. Un llibre que aborda de forma amena les diferents fases d’acceptació del dol en un viatge de redescobriment de la verdadera essència. Un punt d‘encontre en què el lector pot aprendre a vincular-se  amb si mateix des de l’amor, la paciència i el respecte. I també cap als altres.

Entre el dolor y el sufrimiento existe tan un solo paso. Cruzar dicha línea dependerá de la forma en la que se conciban las relaciones y la percepción del mundo y de la propia individualidad. Así pues, el autoconocimiento y el desarrollo de la compasión, junto con otras cualidades y capacidades, se convierten en la clave de todo.

Yanira Pallisera

La presentació, a càrrec del mestre Pau Picard i l’autora, tindrà lloc el dimecres 11 de desembre, a les 19:30 h, a la Biblioteca Ramon i Estragués.