Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Obertes les inscripcions de les Escoles Esportives Municipals

Les activitats d’iniciació esportiva, multiesports, escalada i teles acrobàtiques són les propostes esportives del curs 2022-23.

A partir d’avui s’obren les inscripcions a l’ampli ventall d’ofertes esportives, que tenen com a data límit el 21 de setembre. Com cada any, tant infantil, com primària, com secundària i adults podran practicar l’esport que desitgin. Per això, des del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es reprenen les activitats de les Escoles Esportives Municipals, coincidint amb el nou curs escolar. Així doncs, des del mes d’octubre de 2022 fins al mes de maig de 2023 es desenvoluparan diverses activitats esportives regulars:

  • Iniciació esportiva, activitat dirigida a infants de P4 i P5. Consisteix en jocs preesportius a través dels quals es treballen les habilitats motrius bàsiques i específiques i els jocs cooperatius. Aquesta activitat inclou servei de recollida a les diferents escoles del municipi, i la participació gratuïta als cross comarcals.
  • Multiesports, dirigida a mainada d’educació primària (1r a 6è). Es practiquen diversos esports com bàsquet, futbol sala, handbol, hoquei, bàdminton, entre d’altres. Aquesta activitat inclou servei de recollida a les diferents escoles del municipi, i la participació gratuïta als cross i trobades esportives comarcals.
  • Escalada, dirigida a totes les edats des de 1r de primària. Aquesta activitat es desenvolupa al rocòdrom de la sala polivalent.
  • Teles acrobàtiques, activitat dirigida a  totes les edats a partir de 1r de primària. Aquesta activitat té lloc a la sala polivalent.

Les Inscripcions

Amb tot plegat, cal tenir en compte que les inscripcions finalitzen el 21 de setembre i hi ha un límit de places. D’una banda, les inscripcions es poden realitzar presencialment a l’OMAC de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb la prèvia reserva de la cita. I, d’altra banda, es poden fer les inscripcions de forma telemàtica, a través de www.castello.cat.

Per més informació, escriviu a esports@castello.cat o truqueu al 669 812 672.